Siste puppeord er sagt.

Egentlig skulle jeg ikke skrive mer om Anna Rasmussens puppebilde, så interessant er jo ikke et par pupper tross alt. Men det som er litt interessant er folks meninger og reaksjoner. Ikke minst Annas eget tilsvar tilsvar på andres reaksjoner.

Igår la hun ut en video av seg selv hvor hun svømmer naken, og hun skriver; "Free the nipple. Siden det er så himla mange som likte å ta å gjøre narr av puppebilde mitt med å legge ut samme bilde uten noe mål og mening. Det er en kropp, folkens, hva er greia? Jeg har min kropp, du har din kropp. Så her er et innlegg i samme sjanger, totalt blottet for mål og mening."

Men andre la jo ikke ut samme type bilde uten mål og mening. Målet og meningen var vel å påpeke at de oppfattet Annas dokumentasjon på gulvlegging, med puppene ute og i en ikke akkurat typisk positur for gulvlegging som et noe pussig innslag. Det var Annas påstand om at kjæresten sånn helt uten videre og uten at hun var forberedt, dro frem kamera og knipset til. Det er her troverdigheten svikter.

Jada, så var det dette med kropp da, at kropp ikke er noe rart, ekkelt eller noe å skamme seg over. Helt enig! Men som jeg skrev om i siste innlegget; at man har en mer privat forhold til sin egen kropp, betyr ikke an man skammer seg, at man synes kropp er ekkelt og rart. Det betyr bare at man velger å ikke vise den frem overalt.

Jeg ser også at ordet mobbing er blitt flittig brukt mot de som med undring ser hvordan nakenhet kan knytte stil oppussing. Stakkars Anna, blir det sagt, jenta blir jo mobbet! Vel, jenta er 20 år, jenta har blogget i mange år og jenta er ikke akkurat nybegynner på sosiale medier eller uvitende om konsekvensene. Jenta vet hva som skal til for å få oppmerksomhet, både positiv og negativ. Jeg tenker heller at jenta er en kvinne nå, en smart business-kvinne som vet hvordan hun skal tjene penger til smør på brødskiva.

Summa summarum; Det er når man bruker nakenhet og kropp i situasjoner hvor det overhodet ikke er relevant, som for eksempel å dokumentere at selvsagt kan jenter også legge nytt gulv, at folk reagerer. Det er vel ikke så merkelig?

Nok puppesnakk fra meg.

2 kommentarer

Due

13.09.2017 kl.10:31

Flott skrevet :) Det verste her er at dama har barn, så det er ikke bra å vise seg på denne måten. Man skal ikke skamme seg over kropp. Men det å vise seg p den måten, det er noe annet... Det er faktisk trist at hun gjorde dette. Jeg undrer meg på om hun nå kanskje vil falle litt av. Eller går det den andre veien? Hun har i alle fall fått omtale i det siste!

Blondie

13.09.2017 kl.15:58

Alt til rett tid og sted, og det var første gang jeg så en kvinne, i fullt alvor, kombinere oppussing og pupper:-)

Skriv en ny kommentar

Blondie

Blondie

42, Oslo

Skribent, som skriver om alt og ingenting og har meninger om mye.

Kategorier

Arkiv

hits